#My-BsitRocks

Native at the core -

Bsit is een mobiele app die ouders helpt om babysitters te vinden in hun buurt en aangeraden door hun vrienden. De app werd in 2015 opgestart door twee Brusselse en ondernemende “parents’. Intussen gebruiken al meer dan 250.000 gezinnen de app in verschillende landen. Onze opdracht? De bekendheid van Bsit in regio Vlaanderen verhogen.

Waarom vertrouwen zoveel ouders niet op een babysit?

Het idee van #myBsitrocks? Een groep ‘Parent’ influencers naar Rock Werchter sturen en de kinderen intussen thuis stevig laten entertainen door de babysit. Het verslag van beiden fronten kon je volgen via instastories.

#MyBsitRocks bracht op sociale media een heel interessante discussie op gang tussen ‘lovers’ die niet weten hoe ze zonder oppas hun leven moeten leiden en ‘haters’ die ‘vreemden’ bij hun kinderen niet vertrouwen. Resultaat: Vlaanderen kent intussen Bsit. Nu nog werken aan dat vertrouwen.

Ook via een klassieke PR-campagne haalden we een mooi bereik. Met het bericht “-Nieuwe trend// Neem een vakantieoppas: jij gaat werken, de kinderen blijven thuis” haalden we verschillende kranten en nieuwssites.