Pritterest bord

Branded content - Social add ons -

Het is wel wat om je kinderen negen weken bezig te houden, geparkeerd te krijgen of te boeien. De ‘ik verveel mij’s”-komen iets vaker voorbij dan je lief is, en je creativiteit om daarmee om te gaan daalt met de dag. Wat doe je dan?

Een slimme parent gaat dan rondstruinen op tinternet. De vindingrijke knutselparent doet dat graag op Pinterest. En vandaar het – al zeggen we het zelf- geniale idee. Samen met Pritt (ja, die van de lijmstiften) hebben we een inspirationele Pritterest-pagina gemaakt: een bord op Pinterest (haha, ebdem?) met massa’s prittspiratie (sorry, sterker dan mezelf).

Community building voor Pritt via de enige echt Pritterest-pagina

Weet je wat nòg cooler was dan alleen de zot plezante knutsels te delen die Maison Slash heeft gepind? Dat we onze community hebben laten meewerken en alle slashparents samen  hun prittspiratie hebben gedeeld op hetzelfde pritterest-bord. Via een wedstrijd waar je een foto-printer (of voor de die-hards fotopritter;-)) kon winnen maakten we onze community warm om massaal pins te gaan delen. Van de winnende DIY maakten we een social video om via de Maison Slash kanalen te verspreiden. Campagne geslaagd!

  • Totaal quality reads: 3.597
  • Leestijd: Gemiddeld 2min04
  • Reach social: 187.788
  • Engagement social: Gemiddeld 13,8%