Op stap met de museumrat in het Memorial Museum Passchendaele 1917

Branded content -

Memorial Museum Passchendaele 1917 maakt met zijn familievriendelijk parcours ‘Op stap met Lisa, Louis en Maurice’ de Eerste Wereldoorlog toegankelijk én begrijpbaar voor kinderen vanaf 6 jaar. En dat is niet alles! Ook de omgeving rond het museum heeft zijn troeven. Een uitstap naar het Passchendaele Museum is dus zowel een leuke als leerrijke uitstap voor gezinnen. En van leerrijke uitstappen krijgen wij bij Maison Slash nooit genoeg! Tijd om die loopgraven dus eens te gaan verkennen.

Hier maken ze WOI écht interessant voor kinderen

En dat doen we niet zelf. We sturen wél een testgezin op pad. Zij bleven al snel uren plakken in het Passchendaele Museum. Een teken dat dit museum écht wel 100% Approved is! En wanneer ouders hun kinderen wat kunnen bijleren tijdens een uitstap, wekt dat natuurlijk een gezonde dosis interesse op bij onze community.

  • Totaal quality reads: 11.863
  • Leestijd: Gemiddeld 3min31
  • Click Throughs: 798

Wannes Van Neste, Medewerker communicatie en marketing bij Passchendaele Museum: ‘Door de tone of voice van Maison Slash komt het artikel écht tot leven.’ Lees het volledige interview hier!

Wil je graag meer weten over onze samenwerking met het Passchendaele Museum? Check hier het artikel op ons online magazine.